Jewel Skin разполага с всички съвремени технологии и методи за лице и тяло.

TriActive+

triactive plus

Целулитът се смята за „много спектърно заболяване“, включващо генетични, структурни, хормонални, съдови нарушения, често подсилени от съпътстващи фактори като лошо хранене, общ недостиг на витамини и олигоминерали, пушене, консумация на алкохол, недостатъчна физическа активност, стрес, носене на впити дрехи и обувки на високи токчета, чревни нарушения, чернодробни заболявания и лоша стойка. Всичко това изисква адекватна и комплексна намеса за едновременно третиране на многообразието от рискови фактори.

Система Триактив+

Триактив+ е платформа, която използва три различни накрайника (с лазер, ултразвук и радиовълни), създадена за лечението на целулит, локализирани мастни натрупвания и отпускания на кожата във всички области на тялото.

Лазерен накрайник за тяло

Чрез комбиниране в една единствена система на три различни действия, които работят в синхрон, лазерният накрайник предоставя инструментално и методично лечение на целулита като цели възстановяване на нормалната хомеостаза на кожата:

 • Дълбоката лазерна стимулация активира артериалната, венозната и лимфната микроциркулация и също така има благоприятен ефект върху фибробластната активност
 • Локализираната охлаждаща система работи заедно с лазер като благоприятства ефектът на намаляване на обема и реабсорбцията на едема.
 • Чрез използването на ритмични аспирации, дермалният масаж стимулира тъканите и възстановяването на нормалното съотношение на колаген-еластин в кожата. Също така действа благоприятно върху венозно-лимфните структури, което си проличава от резултатите на дрениращия ефект, процесът е в пълно съгласие с физиологията и на двете системи.

Ултразвук

Ултразвукът представлява механични звукови вълни, произведени от специални накрайници. При преминаването им през кожата те предизвикват вибрации при адипоцитите и по този начин упражняват механичен масаж. Специалните звукови вълни произведени от платформата Триактив+ действат избирателно върху целулита и локализираните мастни натрупвания като упражняват специфичен масаж на тъканите. Това предизвиква разкъсване на фибрите, заобикалящи адипоцитите, чрез което се нормализира еластичността и намалява натиска върху кръвоносните съдове както и се подпомага дренирането на едема.

Радиочестотен накрайник

Двата Триактив+ радиочестотни накрайника използват мултиполярна технология за лечение на целулита и отпускането на кожата. Използват електрически ток със специфични параметри и са съвсем безвредни за тялото- 1 MHz при Мултипод накрайника и 500 kHz при накрайника за тяло- това предизвиква процес на молекулярна осцилация на адипоцитите чрез локално увеличаване на температурата.

С Мултипод накрайника потокът от радиовълни преминава през специални електроди като образува област с еднакво, постоянно нагряване. Системата разполага и с устройство, което осигурява правилен контакт между кожата и накрайника преди доставянето на енергията. Предотвратява се усещането за „парене“, породено от електрическия ток.

От друга страна накрайникът за тяло използва биполярна технология с всмукване, което предизвиква нагряване само на кожните гънки с дълбоко и локализирано действие върху дермата и хиподермата и същевременно ограничава всякакво разпространение на електрически ток. Продължителното охлаждане, упражнено върху накрайника, му дава възможност да защити по- повърхностните слоеве на кожата.

Радиочестотата стимулира контракции на колагеновите фибри и активира микро циркулацията. Специалната гимнастика на тъканите, предизвикана от операторът чрез устройството, нормализира тонуса на кожата и дренира излишните течности.

ICOONE

ICOONE процедури против целулит в Jewel Skin Clinic

Най-новата технология за извайване на тялото и подмладяване на лицето и деколтето - целулит, мастни натрупвания, отпусната кожа, бръчки, повехналост, отоци и много други

ICOONE е създадена в две различни версии:

 • Бюти и Уелнес версия предназначена за тяло и лице
 • Медицинска версия със сертифицирани терапевтични програми- СЕ

Бюти и Уелнес версията предлага БАЗОВИ и ФОКУС програми, които позволяват на оператора да третира несъвършенства, като целулит, локализирани мастни натрувания, отпусната кожа, както и да прави стимулиращи и релаксиращи терапии.

Медицинската версия предлага програми за третиране на проблеми, като лимфоток, белези и изгаряния, констипация, схващане на мускули и мускулни травми, възпален... и много други.

Функционалност

Голямата революция представена от ICOONE е НОВИЯТ МЕТОД НА ТРЕТИРАНЕ НА КОЖАТА, стимулирайки истински, чрез фракционирано действие и така действа, по прецизен начин въху всеки милиметър на кожата,нежно в дълбочина.

Благодарение на скорошни научни изследвания върху кожата от професор М.Гимберто (M. Guimerteau), е открито, че кожата, погледната в детайли под микроскоп, представлява безкрайност от микро-вакуоли, които образуват цялостната тъкан.

Icoone действа върху всяка микро-вакуола, като прави да съответсва на всяка микро-алвеола върху ролерите, специфична микро-вакуола на тъканта.

Това се превежда като една невероятна и ефикасна стимулация на фибробластите и на цялата метаболитна и кръвообръщателна система.

Благодарение на регулиращите се параметри, процедурите могат да бъдат персонализирани, според нуждите на всеки човек, оптимизирайки по този начин резултатите.

Неинвазивна мезотерапия "INTRACEUTICALS"

intraceuticals

Терапията "Intraceuticals", покорила HOLLYWOOD и превърнала се в ежедневна грижа за лице на звезди като Ева Лонгория, Джон Галиано и Мадона!

Терапията представлява мощен антиоксидант - интрадермално проникване с елегантна кислородна струя под налягане и хидратиране с 95% чиста хиалуронова киселина и мултивитаминен комплекс!

Изцяло иновативна технология, която позволява работа върху долен и горен клепач и плътно околоочен контур, което досега беше невъзможно!

SYNERON - eMax

Лазерна епилация, лазерно подмладяване

eMax beauty

eMax предоставя пълен набор от естетични медицински процедури в една компактна система. Комбинациите от процедури включват:

Лазерно подмладяване:

 • Оптична и радио-честотна енергия, използвани, за да се ре-моделира дермалния слой на кожата.
 • Спомага за натрупването на колаген;
 • Подобрява и изглажда повърхността на кожата – като премахва бръчки, увисване на кожата и леки бръчици.

Обезкосмяване

 • Третира дори минимално-пигментирано окосмяване и всички цветове на кожата
 • Най-голям обхват на третираната зона (12 х 15 мм), идеален за гръб и крака

Лечение на акне

 • Клинично доказано, безопасно, и ефикасно лечение на акне
 • Намалява дейността на себумните жлези и унищожава активно акнето
 • Използва се значително по-ниско количество енергия, за разлика от конвенционалните лазери и IPL- та

Разширени вени/ Наранявания на кръвоносните съдове.

 • Лесно лечение на наранявания на кръвоносните съдове само след 1- 3 процедури
 • Избирателна термолиза на наранявания на кръвоносните съдове и вени на краката до 4-мм.
 • Особено подходящо и за напреднали съдови състояния, включително и трайно разширяване на капилярите
SYNERON - VELA SHAPE

Премахване на целулит, намаляване на обиколката

200963175384786

Клинично доказани резултати се регистрират само след 4-тата процедура. Безопасността и ефикасността на технологията на системата VelaShape е демонстрирана, както в многопрофилни клинични лечения, така и в над 3 милиона самостоятелни процедури на пациенти по цял свят.

Резултатите от скорошното проучване показват:

 • Средно понижаване на обиколката на бедрото с около 2 сантиметра;
 • Мнозинството от пациентите не съобщават за какъвто и да е вид дискомфорт по време или след лечението;

Vela Shape съчетава както голям апликатор, Vsmooth, така и малък- Vcountour, в една платформа с двойна връзка, позволяваща най-висока ефикасност и комфорт. Когато апликаторът  Vcontour се използва в съчетание с Vsmooth, се постига по-дълбоко проникване на енергения и оптимална хипертермия.

Приложения на Vela Shape:

 • Намаляване на обиколката
 • Лечение на целулит
 • Ре-моделиране на тялото чрез анти-целулитно лечение
 • Лечение след липосукция чрез намаляване на обиколката
 • Лечение след бременност чрез намаляване на обиколката
Reveal Imager

Reveal Imager в Jewel Skin Clinic

Диагностика на кожата

Революционен нов подход в сферата на професионалната естетична консултация, RI  предоставя високо-развитата технология за лицеви изображения на Кандийлд на козметични студия от всякакъв мащаб. Reveal си служи със същата патентована RBTXM технология на Канфийлд, използвана в изследователски центрове и процедури за грижа за кожата от най-високо ниво.

С RBX специалистите по дерматология могат да установят подкожни проблеми с кръвоносните съдове (Red) и/или пигментацията (Brown) и да предпишат насочено лечение и препоръки.

Микродермабразио

dermabrasion systems

Обработва се повърхностния слой на епидермиса, с което се отстранява мъртвия слой клетки, ненужният. Премахването на тези слоеве стимулира естественото възобновяване на тъканта и така се постига ефект на кожа с равен тен и свеж вид. Резултатът от елиминирания повърхностен слой (повърхностен пилинг) е млада и блестяща кожа, еластична и гладка, което се усеща и оценява видимо и чрез докосване след всяка процедура. Редуцират се фините кожни бръчици, кожните петна, заглаждат се стриите.

Основният принцип на действие е комбинация от вакуум и фини диамантени накрайници (индивидуално приложени), осъществяващи фино въздействие върху повърхностния слой кожа.