Моделиране на лице

Ботулинов токсин

Ботулинов токсин

Ботулинов токсин - най-популярното средство напоследък, което без намесата на хирургическия скалпел, коригира бръчките на лицето, задълбочаващи се от постоянните мимики и влиянията на външната среда - слънце, стрес,

Филъри с хиалуронова киселина

Филърите представляват стабилизирана хиалуронова киселина и изпълняват функцията на модерен медицински имплантант, специално формулиран с цел оформяне на бръчки по лицето и корекция на устните.

Филъри на основата на калциев хидроксиапатит: RADIESSE

Новата алтернатива на неоперативния фейслифт RADIESSE е нов природен инжекционен филър, който осигурява дълготрайна корекция на бръчки и обеми. Действието на RADIESSE продължава около година и половина-две.

Терапии за лице, шия, деколте и ръце

ICOONE - деколте, шия, лице

Технологията ICOONE притежава много програми за работа и процедури, с точни параметри и функции, които са плод на прецизни научни изследвания и клинични експерименти на резултатите.

Капилярни увреждания

Обработва се повърхностния слой на кожата с индивидуални параметри като се подава определено количество топлина до дълбоките слоеве, при което се стимулира естествената й регенерация в дългосрочен план.

Третиране на пигментни увреждания

Лазерът доставя светлинен импулс с подходящи индивидуални параметри, която се трансформира в топлина. Съответно топлината предизвиква коагулация (изгаряне) и унищожаване на прицеления съд.

Радиочестотен лифтинг

Радиочестотният лифтинг в известен още като лифтинг в обедната почивка, защото може да се направи бързо, без никакви нежелани странични ефекти като зачервяване, подуване и подпухване. С радиочестотния лазер се

Лазерно подмладяване

Tретира комплексно всички белези, произтичащи от промените на кожата с течение на възрастта – дифузна червенина, неравен тен (хиперпигментации), фини бръчки и др. Това е метод за стимулиране синтеза на нов колаген.

Лечение на акне

Как да се преборим с акнето-иновативни методи в JEWEL SKIN CLINIC Акнето е заболяване, засягащо космено-мастния апарат. В генезата му участват хиперкеританизацията и хиперсекрецията на себум от мастните жлези.

Трайно обезкосмяване

Лазерна епилация

ELOS обезкосмяването гарантира дълготраен ефект при светли и тъмни косми, съчетан с максимална грижа за пациента по време на самата манипулация благодарение на вграденото охлаждане на уреда за епилация.

Химични пилинги

Пилинг без излющване

Пилингът без излющване, който щади кожата и ще ви отнема само 15 минути. Той съдържа 18 на брой активни съставки и четири основни анти-ейджинг действия.

Микродермабразио

Революционен, неагресивен, механичен пилинг

Маями пийл

Маями пилинг е подходящ за нашите географски ширини. Пилингът със салицил и зелен чай е чудесно решение за всеки с фотоувредена кожа. Става дума за нов ексфолиращ гел, който ефективно отстранява мъртвите клетки и

Мезотерапии за лице, шия, деколте и ръце

Колагенова мезотерапия

Най-новата процедура за лифтинг на лице чрез акупунктура с биоколаген

Мезотерапия с попълващ и регенериращ ефект

Мезотерапията с попълващ ефект има за цел да подобри кожната хидратация и еластичност, посредством многократно инжектиране в зоната на дермо-епидермалната граница и повърхностните слоеве на кожата на зони като:

Активна стягаща мезотерапия

Коктейлът е специално създаден за кожи след 30 години. Мезотерапията стимулира образуването на дермален колаген, спомага за свъзването на колагеновите влакна и се бори с отпуснатостта чрез изпъване.

Мезотерапия с витамини за уморена кожа

Мезотерапията е представена във два варианта, които се различават по количество хиалуронова киселина във всеки от тях, а си приличат по комплекса NCTF, който е „коктейл” от 54 активни съставки.

Мезотерапия за изравняване на тена

Първата мезотерапия за изравняване на тена!