Клинична дерматология

Клинична дерматология

Заболявания на кожата, ноктите и косата

Платени прегледи и лечение на деца и възрастни със следните заболявания:

Скенер диагностика на лице

REVEAL IMAGER - скенер диагностика на кожата на лицето