Успокояваща с Женшен и зехтин

С екстракт от женшен, зелен чай и зехтин. Укрепва защитните функции на кожата, тя става устойчива на атмосферните влияния.

ЕФЕКТ ОТ ТЕРАПИЯТА:

Кожата възвръща своята енергия, блясък и виталност, видимо подмладена. Раздразненията са видимо облекчени.

Терапия против купероза

За укрепване на разширените малки кръвоносни съдове. При кожа, склонна към алергии и зачервяване, разширени капиляри, телеангиектазия.

ЕФЕКТ ОТ ТЕРАПИЯТА:

Спокойна, хидратирана кожа без червенина.

Терапия за свиване на пори

Широките пори на кожата често се асоциират с мазна кожа и груба, грапава и сипаничава повърхност. Терапията изкусно комбинира няколко продукта като: ексфолираща маска, пилинг, изсветляваща формула, за ефективно подобрение на непривлекателните кожни състояния. Тази терапия е проста, безопасна и практична. Може да се прилага веднъж или два пъти седмично, до достигане на желаните подобрения.

Терапия за третиране на акне

Акне терапията използва алфа-хидрокси киселини и салицилова киселина за ефективно почистване на петна по кожата и отстраняване на микро-комедоните.

Избистряне на тена с плодов или млечен пилинг

Подмладяващия млечен пилинг използва натурален екстракт от кисело мляко , ензим от папая и растителна салицилова киселина .Терапията предлага безопасна ексфолация на кожата, без страничните ефекти, които често се свързват с феноловия пилинг и три-хлороцентна киселина (TCA).

Третирането с нежен млечен пилинг е уникален начин за постигане на отлични подобрения на кожат, без видима ексфолация. Този метод е приложим при повечето типове кожа, без риск за козметика.

Основните преимущества на тази терапия са подобрената еластичност, освежената и гладка кожа, плюс редуцирането на малките бръчици. Препоръчва се прилагането на този вид терапия да става веднъж седмично. Периодът на терапията обикновенно включва 4 последователни нюаса.

Преди началото на следващия период силно се препоръчва прекъсване за един месец (за минимализиране на възможността от хипер-пигментация).

Терапия с бадемов пилинг

Бадемовият пилинг съдържа бадемова киселина, която се отнася към групата на плодовите киселини и се добива от горчивия бадем. Тази киселина е с активно антибактериално действие.

Като всяка плодова киселина тя хидратира и влияе на процесите на регенерация на кожата. В сравнение с другите видове химически пилинги бадемовият пилинг е подходящ за чувствителна кожа, неговите молекули бързо проникват в кожата и са особено щадящи по тип и въздействие.

Бадемовият пилинг влияе положително при себорея и акне.