Терапия околоочен контур

Това е мощна околоочна терапия, която комбинира серия от уникални процедури и продукти, като плодов комплекс ,Витамин А комплекс , околоочен изсветляващ серум, за постигане на синергичен и антистареещ ефект върху зоната на очите.

Тези отделни стъпки на терапията са грижливо подбрани в един специален цикъл, така че деликатната зона около очите, безопасно да извлече всички преимущества на тези агресивни процедури. Бръчките „пачи крак“, подпухналост и торбички под очите могат да се подобрят или намалят значително.

Колагенова терапия

Маска с естествен колаген, особено подходяща за зряла, дехидратирана, раздразнена и чувствителна кожа.

ЕФЕКТ ОТ ТЕРАПИЯТА:

Благодарение на прекия контакт на кожата с колагена, маската значително повишава съдържанието на вода в кожата.

Клетъчна терапия

Клетъчната терапия е на растителна основа и представлява мощен антиоксидант. Съдържа витамин Е, бадемово масло, масло от гроздови семена, екстракт от тимус вулгарис, екстракт от aosa водорасли.

Епидермисът е най-активната част на кожата, особено подепидермалният слой, в който се произвежда меланин и където се осъществява процесът на регенерация на кожата. За да изпълнява тези функци, този слой има нужда от всички тези полезни съставки на клетъчната терапия..

DNK терапия

Ефективна професионална терапия за лице, шия и деколте, създадена за ефективно възстановяване и защита на ДНК структурите и повишаване функцията и виталността на кожата. Тази линия е цялостно решение за глобална борба против стареене. Експресна терапия за всякакви нужди и кожни проблеми. Подходяща за всички типове кожа.

Ефектът от терапията е моментално съживяване и стягане на лицевите контури. стимулира клетъчната обмяна и процесите на възстановяване на кожните тъкани. Внася в епитела богат набор от протеини, микроелементи, витамини и незаменими аминокиселини. Отстранява стреса, възвръща еластичността, подобрява тена, подтиска образуването на бръчки.

Витамин C терапия

Терапия за възстановяване стегнатостта на кожата, за кожа увредена от слънцето и околната среда, за дехидратирана кожа и пушачи.

Терапията с витамин С е най-прекият път към възстановяването и предотвратяването на стареенето на кожата на лицето. Благодарение на съставките в продукта, а именно: чист витамин С, силициев прах, екстракт от горчив портокал и бамбук, масло от шипка и витамин Е, се постига свиване на порите на кожата, изравняване на тена, премахване на петънца и стягане на кожата на лицето.

ДЕЙСТВИЕ:

  • стимулира призвеждането на колаген
  • предотвратява увисването на кожата
  • изсветлява хипер-пигментацията (тъмни петна)
  • предотвратява преждевременно стареене
  • предпазва от изгаряния от слънцето

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН КУРС:

4 процедури през 10-14 дни

HYDRO MARINE терапия

Минералите и микроелементите – мощно хидратират кожата и допринасят за нейната детоксикация. Кожата е освежена, чиста и здрава. Детоксикиращият ефект избистря тена.

ЕФЕКТ ОТ ТЕРАПИЯТА:

Кожата е хидратирана, мека и с лифтинг ефект. Създава се усещане за съвършенство.

Терапия с хайвер – лифтинг и анти-ейдж

Професионална първокласна антистареене терапия с хайвер и морски колаген.

Поддържа кожата на лицето и шията по-компактна и видимо подмладена. Екстрактът от хайвер, богат на подхранващи и реструктуриращи съставки, които стимулират, регенерират и обновяват клетъчната структура.

Предоставя необходимите елементи за поддържане на епидермалните функции.

Подобрява текстурата, тонизира, придава еластичност и младежки виталитет. Хайверът е рядка и ценна субстанция, богата на хранителна редица активни вещества, хайверът заема основно място сред луксозните козметични съставки и предоставя на човешката кожа максимум от богатото си съдържание на витамини, минерали и протеини, което е действителният източник на голямата му ефективност.

Хайверът е богат на протеини, микроелементи и фосфолипиди. Фосфолипидите подпомагат овлажняването на кожата, като й придават мекота и кадифена гладкост. Протеините повишават еластичността и здравината. Съдържащите се в хайвера витамини A, D, E и C се борят с признаците на умора. Колагенът е най–обилния протеин в човешкото тяло и основния компонент на кожата. Колагеновите влакна са отговорни за сцеплението, устойчивостта, еластичността и здравината на тъканите на кожата.

С годините производството на колаген намалява, което води до появата на белезите на старееене и загуба на еластичност на тъканите.

РЕЗУЛТАТИ:

Видима промяна с ефект лифтинг лице и шия само след едно приложение.