Intraceuticals Rejuvanate е терапия за дълбока хидратация и с подмладяващ ефект. Кислородно обогатяване на дермата с хиалуронова киселина и мултивитаминен комплекс (Алое Вера, Зелен чай, Витамин A, Витамин E, Витамин C).

PHYTO – STEM SISTEM е разработена на базата на стволови клетки от ябълково дърво. Обновява кожата, незвисимо от нейния вид и проблем, на дълбоко клетъчно ниво. Концепцията на серията е да регулира клетъчния метаболитен процес, да повиши микроциркулацията и да изгради защитна бариера срещу стреса и външните фактори.

Микродермабразио e революционен, неагресивен, механичен пилинг.

  • Възстановява кожните тъкани
  • Приложимо върху всички видове кожа
  • Отстранява излишната мазнина
  • Изключително приятна процедура, която не отнема време и не нарушава нормалния ритъм и комфорт

Козметичната лаборатория на фирма Natura Bissé предложи и най-новият си продукт за нежно почистване на лицето от комедони - CURE терапия. За нашите клиенти, които не желаят вече остарялото механично и болезнено класическо почистване. Деликатно отстраняване на черни точки с хидратиращ ефект.

Козметичната терапия Магарешко мляко е на френската фирма BIOTEHNICHES. Съдържа екстракт от магарешко мляко, което има хидратиращ и лифтиращ ефект. Уникална мануална професионална грижа за лицето подходяща за всяка дама, включително и за много чувствителни кожи. Терапитята на Клеопатра за младост и сияен вид!

Лимфен дренаж на краката.