Първата технология, която комбинира в едно два истински лазерни източника в перфектна синергия – Александрит и ND: YAG. Специално проектирана да осигури безопасни и дълготрайни резултати за всички типове кожа, новата технология е вече достъпна за всички пациенти на клиника Jewel Skin.

Двойно по-добра ефективност от всички лазерни системи, използващи един лазерен лъч

По-голяма повърхност за работа и бързина

Изключителен комфорт за пациента и без риск за увреждане на кожата

Трайно премахване на всички видове косми с по-малко процедури

Всеки Понеделник и Петък 50% отстъпка на всички цени!

Отстъпките не важат за еднократно посещение на зона цяло тяло.

Цени за лазерна епилация

Duetto Mt Evo - най-добрата лазерна епилация в света

Duetto EVO aparat

Duetto MT Evo – система, която надминава функционално всички останали апарати. Първата технология, която комбинира в едно два истински лазерни източника в перфектна синергия – Александрит и ND: YAG. Специално проектирана да осигури безопасни и дълготрайни резултати за всички типове кожа, новата технология е вече достъпна за всички пациенти на клиника Jewel Skin.

Иновацията на еволюционната технология е вътре-лазерното хомогенизиране на две лъчения със свръх висока за епилацията пикова мощност. Александритен лазер (755 nm) се миксира с лъчение от Nd:YAG лазер (1064 nm). Тези две доказали се в обезкосмяването лъчения работят в абсолютен синхрон (дует – от където идва и името на апарата) за постигане на фантастичен ефект.

“Александритната съставка, благодарение на високите характеристики на абсорбция на меланин, въздейства в по-повърхностните зони и на по-светлите, фини и тънки косми. Докато Nd:YAG-овото лъчение има потенциала да унищожава по-дълбоко разположените фоликули. Nd: YAG е златен стандарт лазер за безопасна употреба върху кожа тип VI. По-ниската абсорбция на меланин при тази дължина на вълната го прави идеален за третиране и на най-тъмна кожа, тип IV до VI.”

Стандартните диодни лазери не могат да повлияят руси, червени и тънки кафяви косми. А Duetto ги елиминира с нежно докосване. И не е нужно да чакате месеци, за избледняване на тена. Кожата може да се третира две седмици след море и солариум.

Светлината се поглъща от кръвоносните съдове, затова повлиява дори най-тъмната кожа.

Лъчението на Nd: YAG лазера е единственото, което повлиява русите и бели косми. Допълващият ефект от него е блокиране на кръвоснабдяването на космения фоликул.

Двоен комфорт без риск от изгаряне и пигментация

Duetto TM Evo работи с половината от стандартната доза енергия, използвана от другите лазерни системи за епилация. Това гарантира максимална безопасност и липса на болка по време на процедурата, което е преимущество при силно окосмени пациенти и при хора с тъмни кожи или с тен.

Броят на процедурите зависи от гъстотата на окосмяването, вида на третираното място, индивидуалния цикъл на растеж на косъма и хормоналния фон на пациента.

Освен в миксиран режим, операторът може да използва Александритния и Nd:YAG лазери както комбинирано за епилация, така и по отделно за подмладяване, премахване на пигментации, фотоподмладяване, третиране на съдови проблеми, гъбички по ноктите, карбонов пилинг и други. И всичко това само с един накрайник.

“Технологията има революционен протокол за премахване на съдови лезии от всякакъв тип. В случая се залага на интересна технология. Ако се третира с само Nd:YAG, за да се постигне резултат, е нужна висока енергия. Когато проблемните зони се облъчат с по-ниска енергия от Александритното лъчение хемоглобинът се превръща в метахемоглобин. С два пъти по-малко енергия се постига по-добър резултат. Особено в зоните на лицето.” 

Каква е разликата и предимството на Duetto Evo от другите лазери на пазара?

“Диодните лазери основно залагат на лъчение в интервала: 800 – 810 nm при изключително ниска пикова мощност. Като тези дължини на вълните не са най-оптималните за епилация в космено-абсорбционен аспект. И докато при Duetto двете лазерни лъчения са с вътре-лазерно хомогенизиране на фотоните, то при диодните лазери на практика миксиране на лъченията не се случва.”

Диодните лазери са непрекъснат вид лазери в сравнение с александритния и Nd:YAG, които са импулсни. Импулсните лазери са тези които концентрират цялата лазерна мощност в този конкретен импулс (мили секунди), докато при непрекъснатия светлината се разпръсква в десетки милисекунди, което води до намаляване на епилационния ефект. Ниската мощност и тесният диапазон от настройки прави възможностите на диодните лазери в лазерната епилация доста ограничени. Резултатите са незадоволителни и особено неефективни при тънки и фини косми. А броят на необходимите процедури за пълен курс на обезкосмяване са двойно повече в сравнение с другите два лазера.

Процедурата е гарантирано по-безболезнена, като са необходими 3-4 процедури.

  • Двойно по-добра ефективност от всички лазерни системи, използващи един лазерен лъч
  • По-голяма повърхност за работа и бързина
  • Изключителен комфорт за пациента и без риск за увреждане на кожата
  • Трайно премахване на всички видове косми с по-малко процедури

Освен така ценния за лазерната епилация миксиран режим, Дуето може да ползва александритния и Nd:YAG лазери по отделно в познатите им приложения като: премахване на пигментации, фотоподмладяване, третиране на съдови проблеми, гъбички по ноктите, карбонов пилинг и др.

Лазерна епилация Duetto MT EVO - Жени
#ПроцедураЦена
1 Горна устна 29 лв.
2 Брадичка 39 лв.
3 Цели крака 330 лв.
4 Бедра 190 лв.
5 Цели ръце 150 лв.
6 Подмишници 45 лв.
7 Бикини линия 50 лв.
8 Цял интим 100 лв.
9 Гърди 119 лв.
10 Коремна линия 79 лв.
11 Вежди 29 лв.
12 Предмишници  80 лв.
13 Ареоли 29 лв.
14 Рамене 90 лв.
15 Бакембарди 39 лв.
16 Уши  29 лв.
17 Врат 49 лв.
18 Седалище 109 лв.
19 Кръст 89 лв.
20 Лице 90 лв
21 Скули 39 лв
22 Подбедрици 170 лв.
23 Гръб 180 лв.
24 Цяло тяло 1973 лв.
Лазерна епилация Duetto MT EVO - Мъже
#ПроцедураЦена
1 Бакембарди 39 лв.
2 Вежди 29 лв.
3 Уши 29 лв.
4 Скули 39 лв.
5 Врат 59 лв.
6 Шия 49 лв.
7 Рамене 120 лв.
8 Предмишници 99 лв.
9 Подмишници 49 лв.
10 Цели ръце 190 лв.
11 Гърди 150 лв.
12 Корем 110 лв.
13 Кръст 130 лв.
14 Пълен интим 130 лв.
15 Бедра 280 лв.
16 Лице 90 лв.
17 Подбедреници 240 лв.
18 Цели крака 440 лв.
19 Гръб 220 лв.
20 Седалище 130 лв.
21 Цяло тяло 1989 лв.