Лазерни процедури

Лазерни процедури

ICOONE - деколте, шия, лице

Технологията ICOONE притежава много програми за работа и процедури, с точни параметри и функции, които са плод на прецизни научни изследвания и клинични експерименти на резултатите.

Лечение на капиляри и разширени вени

Обработва се повърхностния слой на кожата с индивидуални параметри като се подава определено количество топлина до дълбоките слоеве, при което се стимулира естествената й регенерация в дългосрочен план.

Лечение и премахване на пигментни петна

Лазерът доставя светлинен импулс с подходящи индивидуални параметри, която се трансформира в топлина. Съответно топлината предизвиква коагулация (изгаряне) и унищожаване на прицеления съд.

Радиочестотен лифтинг за стягане и подмладяване на кожата

Радиочестотният лифтинг в известен още като лифтинг в обедната почивка, защото може да се направи бързо, без никакви нежелани странични ефекти като зачервяване, подуване и подпухване. С радиочестотния лазер се

Лазерно подмладяване

Tретира комплексно всички белези, произтичащи от промените на кожата с течение на възрастта – дифузна червенина, неравен тен (хиперпигментации), фини бръчки и др. Това е метод за стимулиране синтеза на нов колаген.

Лечение и премахване на акне

Как да се преборим с акнето-иновативни методи в JEWEL SKIN CLINIC Акнето е заболяване, засягащо космено-мастния апарат. В генезата му участват хиперкеританизацията и хиперсекрецията на себум от мастните жлези.