Нов вид мезотерапия с хиалуронова киселина - 32mg/ml с незабавен ефект и бързо възстановяване!

Първата и единствената мезотерапия, регистрирана в света, която съдържа 32 mg/ml чиста хиалуронова киселина и над 50 дермо-функционални съставки, в това число минерали, незаменими аминокиселини и витамини.

Поради високото съдържание на хиалуронова киселина, натуралният комплекс запълва моментално бръчиците и ефектът е мигновен, само за секунди кожата е подмладена. Този натурален комплекс за биостимулация има свойството да предпазва от окситативен стрес и ултравиолетовите лъчи. Разработени са две формули с различна концентрация на хиалуронова киселина.

mezoterapia s visoko sydyrzhanie na hilauronova kiselina 02

Мезотерапия с 2 mg/ml хиалуронова киселина и антиейджинг компрекс – подходящ за по-млади кожи и за околоочния контур, той предотвратява първите признаци на стареене, поддържа кожата хидратирана и възвръща естествения й блясък.

Мезотерапия с 32mg/ml хиалуронова киселина и антиейджинг комплекс е препоръчителен за пациенти над 30 годишна вързраст, като той омекотява бръчките и мимическите линии, възвръща цвета и свежестта на кожата.

Методът за активна биостимулация е подходящ за всички видове кожи и за всички възрасти. „Нанася се с помощта на инжекция в повърхностния слой на кожата, като може да се прилага върху по-малки или по-големи зони на тялото като лице, шия, деколте, дори корем и дупе. Също така е идеално средство, което засилва ефекта на други естетични процедури – филъри, пилинг.

За максимален ефект е необходимо да се направят първоначално четири процедури веднъж на седмица, а след това за поддържане е достатъчно една месечно.