Първата мезотерапия за изравняване на тена!

Мезотерапията позволява да се навлезе дълбоко в кожата и да се третират стари и упорити пигментни петна, както и такива, с които сме се сдобили вследствие на неправилното излагане на слънце.

Процедурата е удачна за хора с тъмен цвят на кожата страдащи от проблемии със свръхпиментация, жени по време на менопаузата, старееща кожа при мъже и жени (старчески петна, които се появяват по лицето, деколтето и горната част на дланите) и пациенти с хиперпигментация в следствие на възпалителен процес( в следствие на акне, обезкосмяване, изгаряне, белези, болести по кожата и т.н.). Мезотерапията е подходяща кожа на пушачи или уморена кожа.

mezoterapia za izravniavane na tena 02

В състава на мезотерапията влизат витамин С и Кojic acid, които са известни като безопасни и ефективни изсветлители на кожата. Терапията съдържа също пируватна киселина, която има свойството да стимулира произвоството на колаген и фитинова киселина, която подтиска кожната пигментация. Не на последно място тя включва екстракт от листа на бяла черница, с доказани изсветляващи и антиоксидиращи свойства.

За да се постигне резултатът, а именно - сияеща и подмладена кожа без пигментни пета е необходимо да се извършат поне 6 процедури, по една седмично.Препоръчват да се избягва излагането на слънце до 72 часа след процедурата. След това е небходимо да се вземат мерки за слънцезащита и нанасяне на слънцезащитен крем (SPF 50+) ежедневно, и на всеки 2 часа в случаи на продължително излагане на слънце.